Boras vs KFUM Kalmar

Boras vs KFUM KalmarBorasKFUM Kalmar

🏀 2023-03-17 – Basketligan

 

Boras vs KFUM Kalmar Förhandstitt

Matchen Boras vs KFUM Kalmar som spelas i Basketligan kommer att starta klockan 18:04 GMT tid den 2023-03-17. Hemmalaget kommer med 25 segrar på de 29 senaste matcherna som spelats, medan KFUM Kalmar har ett 0.172 procentuellt facit i vinst på de 29 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Boras med 0 segrar på hemmaplan, medan KFUM Kalmar har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Boras en genomsnittlig poängskillnad på 13.8 poäng, medan KFUM Kalmar har en genomsnittlig poängskillnad på -16.3 poäng:

  • Boras: 88.7 poäng i snitt för, 74.9 poäng i snitt mot
  • KFUM Kalmar: 72.3 poäng i snitt för, 88.6 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Boras och KFUM Kalmar

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Boras och KFUM Kalmar:

Datum Resultat
2023-01-06 KFUM Kalmar 59 – 83 Boras
2022-10-25 KFUM Kalmar 57 – 76 Boras
n/a n/a
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Boras vs KFUM Kalmar matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Boras vs KFUM Kalmar Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Boras och KFUM Kalmar och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Boras vs KFUM Kalmar Prognoser

Vår prognos för matchen Boras vs KFUM Kalmar som spelas i Basketligan den 2023-03-17 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Boras vs KFUM Kalmar Prognoser

Vår prognos för matchen Boras vs KFUM Kalmar som spelas i Basketligan den 2023-03-17 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Boras vs KFUM Kalmar?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Boras vs KFUM Kalmar, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Boras vs KFUM Kalmar match?

Publicerad i Basketligan Taggar: ,