Bodø / Glimt vs Lillestrøm

Bodø / Glimt vs LillestrømBodø / GlimtLillestrøm

⚽ 2023-10-30 – Eliteserien

 

Bodø / Glimt vs Lillestrøm Förhandstitt

Matchen mellan Bodø / Glimt och Lillestrøm kommer att ske den 2023-10-30. Mötet i Eliteserien kommer att starta klockan 17:30 GMT. Laget leds av tränare K. Knutsen och kommer med 5 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Lillestrøm har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Bodø / Glimt – Lillestrøm, har Bodø / Glimt 0 segrar hemma, medan Lillestrøm har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Bodø / Glimt: A. Pellegrino(0.96 goals/match);
  • för Lillestrøm: A. Adams(1 goals/match);

Resultat Mellan Bodø / Glimt och Lillestrøm

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Bodø / Glimt och Lillestrøm:

Datum Resultat
2023-05-07 Lillestrøm 1 – 2 Bodø / Glimt
2023-04-26 Lillestrøm 1 – 0 Bodø / Glimt
2022-10-01 Lillestrøm 1 – 4 Bodø / Glimt
2022-05-08 Bodø / Glimt 1 – 1 Lillestrøm

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Bodø / Glimt – Lillestrøm.

Bodø / Glimt vs Lillestrøm Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Bodø / Glimt vs Lillestrøm Prognoser

Vår förutsägelse för Bodø / Glimt vs Lillestrøm matchen som spelas i Eliteserien den 2023-10-30 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Bodø / Glimt vs Lillestrøm Prognoser

Vår förutsägelse för Bodø / Glimt vs Lillestrøm matchen som spelas i Eliteserien den 2023-10-30 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Bodø / Glimt vs Lillestrøm?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Bodø / Glimt vs Lillestrøm rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Bodø / Glimt vs Lillestrøm?

Publicerad i Eliteserien Taggar: ,