Betssons Helgboost

Betssons helgboost är veckans nya höjdpunkt! För att göra helgerna ännu bättre höjer vi oddset på ett av lagen i en extra het helgmatch. Det boostade oddset kan vara på SHL, Hockeyallsvenskan, Premier League, Bundesliga, Serie A, Champions League eller någon annan stor liga. Allt du behöver göra är att anmäla dig till kampanjen så kan du lägga ditt boostade spel.

Så deltar du i kampanjen:

– Anmäl dig till kampanjen för att få det boostade oddset. Du behöver bara anmäla dig en gång.
– Vinner ditt spel får du din boostade vinst utbetald till kontot utan omsättningskrav.
– Oddsbosten är tillgänglig på ett odds i en match per vecka. Spelet måste läggas innan matchstart för att ta del av oddsboosten.
– Maxinsats med boostade oddset är 1000 kr.

Besök Betsson Nu

Kampanjen pågår tills vidare från 23 januari med ett boostat odds per vecka. Kampanjen och är endast öppen för spelare från Sverige med undantag för dem som har begränsade konton. Erbjudandet gäller enbart en gång per kund, IP-adress, hushåll, bankkort, bankkonto, adress, telefonnummer eller dator/telefon. I händelse av fel, misstag, missförstånd eller tvist rörande driften av erbjudandet ska Betssons beslut vara slutgiltligt. Betsson har rätt att fråga kunden om nödvändig dokumentation för att bekräfta kundens identitet innan vi betalar ut bonus, riskfri satsning eller andra erbjudande på kundens konto.

Publicerad i Erbjudanden