Benfica vs Club Brugge

Benfica vs Club BruggeBenficaClub Brugge

⚽ 2023-03-07 – UEFA Champions League

 

Benfica vs Club Brugge Förhandstitt

Matchen mellan Benfica och Club Brugge kommer att ske den 2023-03-07. Mötet i UEFA Champions League kommer att starta klockan 20:00 GMT. Laget leds av tränare R. Schmidt och kommer med 4 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Club Brugge har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Benfica – Club Brugge, har Benfica 0 segrar hemma, medan Club Brugge har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Benfica: n/a
  • för Club Brugge: n/a

Resultat Mellan Benfica och Club Brugge

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Benfica och Club Brugge:

Datum Resultat
2023-02-15 Club Brugge 0 – 2 Benfica
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Benfica – Club Brugge.

Benfica vs Club Brugge Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Benfica vs Club Brugge Prognoser

Vår förutsägelse för Benfica vs Club Brugge matchen som spelas i UEFA Champions League den 2023-03-07 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Benfica vs Club Brugge Prognoser

Vår förutsägelse för Benfica vs Club Brugge matchen som spelas i UEFA Champions League den 2023-03-07 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Benfica vs Club Brugge?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Benfica vs Club Brugge rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Benfica vs Club Brugge?

Publicerad i UEFA Champions League Taggar: ,