Bayern vs Valencia

Bayern vs ValenciaBayernValencia

🏀 2022-12-15 – Euroleague

 

Bayern vs Valencia Förhandstitt

Matchen Bayern vs Valencia som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 19:30 GMT tid den 2022-12-15. Hemmalaget kommer med 25 segrar på de 34 senaste matcherna som spelats, medan Valencia har ett 0.455 procentuellt facit i vinst på de 11 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Bayern med 1 segrar på hemmaplan, medan Valencia har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Bayern en genomsnittlig poängskillnad på 7.5 poäng, medan Valencia har en genomsnittlig poängskillnad på -1.2 poäng:

  • Bayern: 81.5 poäng i snitt för, 74.0 poäng i snitt mot
  • Valencia: 82.3 poäng i snitt för, 83.5 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Bayern och Valencia

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Bayern och Valencia:

Datum Resultat
2021-03-25 Valencia 83 – 76 Bayern
2020-11-13 Bayern 90 – 79 Valencia
n/a n/a
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Bayern vs Valencia matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Bayern vs Valencia Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Bayern och Valencia och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Bayern vs Valencia Prognoser

Vår prognos för matchen Bayern vs Valencia som spelas i Euroleague den 2022-12-15 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Bayern vs Valencia Prognoser

Vår prognos för matchen Bayern vs Valencia som spelas i Euroleague den 2022-12-15 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Bayern vs Valencia?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Bayern vs Valencia, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Bayern vs Valencia match?

Publicerad i Euroleague Taggar: ,