Bayern vs Maccabi Tel Aviv

Bayern vs Maccabi Tel AvivBayernMaccabi Tel Aviv

🏀 2022-12-02 – Euroleague

 

Bayern vs Maccabi Tel Aviv Förhandstitt

Matchen Bayern vs Maccabi Tel Aviv som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 19:30 GMT tid den 2022-12-02. Hemmalaget kommer med 25 segrar på de 34 senaste matcherna som spelats, medan Maccabi Tel Aviv har ett 0.833 procentuellt facit i vinst på de 6 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Bayern med 2 segrar på hemmaplan, medan Maccabi Tel Aviv har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Bayern en genomsnittlig poängskillnad på 7.5 poäng, medan Maccabi Tel Aviv har en genomsnittlig poängskillnad på 12.7 poäng:

  • Bayern: 81.5 poäng i snitt för, 74.0 poäng i snitt mot
  • Maccabi Tel Aviv: 92.2 poäng i snitt för, 79.5 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Bayern och Maccabi Tel Aviv

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Bayern och Maccabi Tel Aviv:

Datum Resultat
2022-02-03 Bayern 70 – 52 Maccabi Tel Aviv
2021-09-30 Maccabi Tel Aviv 69 – 68 Bayern
2021-02-25 Bayern 72 – 70 Maccabi Tel Aviv
2020-10-14 Maccabi Tel Aviv 82 – 85 Bayern

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Bayern vs Maccabi Tel Aviv matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Bayern vs Maccabi Tel Aviv Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Bayern och Maccabi Tel Aviv och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Bayern vs Maccabi Tel Aviv Prognoser

Vår prognos för matchen Bayern vs Maccabi Tel Aviv som spelas i Euroleague den 2022-12-02 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Bayern vs Maccabi Tel Aviv Prognoser

Vår prognos för matchen Bayern vs Maccabi Tel Aviv som spelas i Euroleague den 2022-12-02 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Bayern vs Maccabi Tel Aviv?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Bayern vs Maccabi Tel Aviv, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Bayern vs Maccabi Tel Aviv match?

Publicerad i Euroleague Taggar: ,