Bayern vs Crvena zvezda mts

Bayern vs Crvena zvezda mtsBayernCrvena zvezda mts

🏀 2023-03-02 – Euroleague

 

Bayern vs Crvena zvezda mts Förhandstitt

Matchen Bayern vs Crvena zvezda mts som spelas i Euroleague kommer att starta klockan 18:00 GMT tid den 2023-03-02. Hemmalaget kommer med 14 segrar på de 20 senaste matcherna som spelats, medan Crvena zvezda mts har ett procentuellt facit i vinst på de senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Bayern med 1 segrar på hemmaplan, medan Crvena zvezda mts har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Bayern en genomsnittlig poängskillnad på 5.6 poäng, medan Crvena zvezda mts har en genomsnittlig poängskillnad på poäng:

  • Bayern: 82.5 poäng i snitt för, 76.9 poäng i snitt mot
  • Crvena zvezda mts: poäng i snitt för, poäng i snitt mot

Resultat Mellan Bayern och Crvena zvezda mts

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Bayern och Crvena zvezda mts:

Datum Resultat
2022-10-28 Crvena zvezda mts 78 – 72 Bayern
2022-04-01 Bayern 82 – 57 Crvena zvezda mts
2021-12-17 Crvena zvezda mts 81 – 78 Bayern
2021-03-02 Crvena zvezda mts 76 – 78 Bayern

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Bayern vs Crvena zvezda mts matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Bayern vs Crvena zvezda mts Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Bayern och Crvena zvezda mts och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Bayern vs Crvena zvezda mts Prognoser

Vår prognos för matchen Bayern vs Crvena zvezda mts som spelas i Euroleague den 2023-03-02 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Bayern vs Crvena zvezda mts Prognoser

Vår prognos för matchen Bayern vs Crvena zvezda mts som spelas i Euroleague den 2023-03-02 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Bayern vs Crvena zvezda mts?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Bayern vs Crvena zvezda mts, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Bayern vs Crvena zvezda mts match?

Publicerad i Euroleague Taggar: ,