Bayer Leverkusen vs RB Leipzig

Bayer Leverkusen vs RB LeipzigBayer LeverkusenRB Leipzig

⚽ 2023-08-19 – Bundesliga

 

Bayer Leverkusen vs RB Leipzig Förhandstitt

Matchen mellan Bayer Leverkusen och RB Leipzig kommer att ske den 2023-08-19. Mötet i Bundesliga kommer att starta klockan 13:30 GMT. Laget leds av tränare Xabi Alonso och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan RB Leipzig har 5 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Bayer Leverkusen – RB Leipzig, har Bayer Leverkusen 1 segrar hemma, medan RB Leipzig har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Bayer Leverkusen: n/a
  • för RB Leipzig: n/a

Resultat Mellan Bayer Leverkusen och RB Leipzig

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Bayer Leverkusen och RB Leipzig:

Datum Resultat
2023-04-23 Bayer Leverkusen 2 – 0 RB Leipzig
2022-10-29 RB Leipzig 2 – 0 Bayer Leverkusen
2022-04-17 Bayer Leverkusen 0 – 1 RB Leipzig
2021-11-28 RB Leipzig 1 – 3 Bayer Leverkusen

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Bayer Leverkusen – RB Leipzig.

Bayer Leverkusen vs RB Leipzig Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Bayer Leverkusen vs RB Leipzig Prognoser

Vår förutsägelse för Bayer Leverkusen vs RB Leipzig matchen som spelas i Bundesliga den 2023-08-19 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Bayer Leverkusen vs RB Leipzig Prognoser

Vår förutsägelse för Bayer Leverkusen vs RB Leipzig matchen som spelas i Bundesliga den 2023-08-19 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Bayer Leverkusen vs RB Leipzig?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Bayer Leverkusen vs RB Leipzig rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Bayer Leverkusen vs RB Leipzig?

Publicerad i Bundesliga Taggar: ,