Barcelona vs Real Madrid

Barcelona vs Real MadridBarcelonaReal Madrid

⚽ 2023-03-19 – La Liga

 

Barcelona vs Real Madrid Förhandstitt

Matchen mellan Barcelona och Real Madrid kommer att ske den 2023-03-19. Mötet i La Liga kommer att starta klockan 20:00 GMT. Laget leds av tränare Xavi och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Real Madrid har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Barcelona – Real Madrid, har Barcelona 0 segrar hemma, medan Real Madrid har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Barcelona: n/a
  • för Real Madrid: n/a

Resultat Mellan Barcelona och Real Madrid

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Barcelona och Real Madrid:

Datum Resultat
2023-03-02 Real Madrid 0 – 1 Barcelona
2023-01-15 Real Madrid 1 – 3 Barcelona
2022-10-16 Real Madrid 3 – 1 Barcelona
2022-03-20 Real Madrid 0 – 4 Barcelona

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Barcelona – Real Madrid.

Barcelona vs Real Madrid Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Barcelona vs Real Madrid Prognoser

Vår förutsägelse för Barcelona vs Real Madrid matchen som spelas i La Liga den 2023-03-19 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Barcelona vs Real Madrid Prognoser

Vår förutsägelse för Barcelona vs Real Madrid matchen som spelas i La Liga den 2023-03-19 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Barcelona vs Real Madrid?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Barcelona vs Real Madrid rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Barcelona vs Real Madrid?

Publicerad i La Liga Taggar: ,