Auxerre vs Monaco

Auxerre vs MonacoAuxerreMonaco

⚽ 2022-12-28 – Ligue 1

 

Auxerre vs Monaco Förhandstitt

Matchen mellan Auxerre och Monaco kommer att ske den 2022-12-28. Mötet i Ligue 1 kommer att starta klockan 16:00 GMT. Laget leds av tränare C. Pélissier och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Monaco har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Auxerre – Monaco, har Auxerre 0 segrar hemma, medan Monaco har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Auxerre: n/a
  • för Monaco: M. Boadu(1 goals/match);S. Diop(1 goals/match);

Resultat Mellan Auxerre och Monaco

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Auxerre och Monaco:

Datum Resultat
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Auxerre – Monaco.

Auxerre vs Monaco Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Auxerre vs Monaco Prognoser

Vår förutsägelse för Auxerre vs Monaco matchen som spelas i Ligue 1 den 2022-12-28 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Auxerre vs Monaco Prognoser

Vår förutsägelse för Auxerre vs Monaco matchen som spelas i Ligue 1 den 2022-12-28 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Auxerre vs Monaco?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Auxerre vs Monaco rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Auxerre vs Monaco?

Publicerad i Ligue 1 Taggar: ,