Auxerre vs Lille

Auxerre vs LilleAuxerreLille

⚽ 2023-04-22 – Ligue 1

 

Auxerre vs Lille Förhandstitt

Matchen mellan Auxerre och Lille kommer att ske den 2023-04-22. Mötet i Ligue 1 kommer att starta klockan 15:00 GMT. Laget leds av tränare C. Pélissier och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Lille har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Auxerre – Lille, har Auxerre 0 segrar hemma, medan Lille har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Auxerre: n/a
  • för Lille: n/a

Resultat Mellan Auxerre och Lille

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Auxerre och Lille:

Datum Resultat
2022-08-07 Lille 4 – 1 Auxerre
2021-12-18 Lille 3 – 1 Auxerre
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Auxerre – Lille.

Auxerre vs Lille Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Auxerre vs Lille Prognoser

Vår förutsägelse för Auxerre vs Lille matchen som spelas i Ligue 1 den 2023-04-22 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Auxerre vs Lille Prognoser

Vår förutsägelse för Auxerre vs Lille matchen som spelas i Ligue 1 den 2023-04-22 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Auxerre vs Lille?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Auxerre vs Lille rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Auxerre vs Lille?

Publicerad i Ligue 1 Taggar: ,