Atlanta Hawks vs Minnesota Timberwolves

Atlanta Hawks vs Minnesota TimberwolvesAtlanta HawksMinnesota Timberwolves

🏀 2023-10-31 – NBA

 

Atlanta Hawks vs Minnesota Timberwolves Förhandstitt

Matchen Atlanta Hawks vs Minnesota Timberwolves som spelas i NBA kommer att starta klockan 00:30 GMT tid den 2023-10-31. Hemmalaget kommer med 0 segrar på de 2 senaste matcherna som spelats, medan Minnesota Timberwolves har ett 0.5 procentuellt facit i vinst på de 2 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Atlanta Hawks med 2 segrar på hemmaplan, medan Minnesota Timberwolves har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Atlanta Hawks en genomsnittlig poängskillnad på -6 poäng, medan Minnesota Timberwolves har en genomsnittlig poängskillnad på 6.5 poäng:

  • Atlanta Hawks: 115 poäng i snitt för, 121 poäng i snitt mot
  • Minnesota Timberwolves: 100 poäng i snitt för, 93.5 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Atlanta Hawks och Minnesota Timberwolves

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Atlanta Hawks och Minnesota Timberwolves:

Datum Resultat
2023-07-12 Atlanta Hawks 99 – 93 Minnesota Timberwolves
2023-03-23 Minnesota Timberwolves 125 – 124 Atlanta Hawks
2023-03-13 Atlanta Hawks 115 – 136 Minnesota Timberwolves
2022-01-20 Atlanta Hawks 134 – 122 Minnesota Timberwolves

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Atlanta Hawks vs Minnesota Timberwolves matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Atlanta Hawks vs Minnesota Timberwolves Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Atlanta Hawks och Minnesota Timberwolves och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Atlanta Hawks vs Minnesota Timberwolves Prognoser

Vår prognos för matchen Atlanta Hawks vs Minnesota Timberwolves som spelas i NBA den 2023-10-31 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Atlanta Hawks vs Minnesota Timberwolves Prognoser

Vår prognos för matchen Atlanta Hawks vs Minnesota Timberwolves som spelas i NBA den 2023-10-31 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Atlanta Hawks vs Minnesota Timberwolves?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Atlanta Hawks vs Minnesota Timberwolves, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Atlanta Hawks vs Minnesota Timberwolves match?

Publicerad i NBA Taggar: ,