Atlanta Hawks vs Memphis Grizzlies

Atlanta Hawks vs Memphis GrizzliesAtlanta HawksMemphis Grizzlies

🏀 2023-10-13 – NBA

 

Atlanta Hawks vs Memphis Grizzlies Förhandstitt

Matchen Atlanta Hawks vs Memphis Grizzlies som spelas i NBA kommer att starta klockan 00:30 GMT tid den 2023-10-13. Hemmalaget kommer med 1 segrar på de 1 senaste matcherna som spelats, medan Memphis Grizzlies har ett 1 procentuellt facit i vinst på de 2 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Atlanta Hawks med 1 segrar på hemmaplan, medan Memphis Grizzlies har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Atlanta Hawks en genomsnittlig poängskillnad på 1 poäng, medan Memphis Grizzlies har en genomsnittlig poängskillnad på 5.5 poäng:

  • Atlanta Hawks: 108 poäng i snitt för, 107 poäng i snitt mot
  • Memphis Grizzlies: 117.5 poäng i snitt för, 112 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Atlanta Hawks och Memphis Grizzlies

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Atlanta Hawks och Memphis Grizzlies:

Datum Resultat
2023-03-26 Atlanta Hawks 119 – 123 Memphis Grizzlies
2022-12-13 Memphis Grizzlies 128 – 103 Atlanta Hawks
2022-03-19 Atlanta Hawks 120 – 105 Memphis Grizzlies
2021-11-27 Memphis Grizzlies 100 – 132 Atlanta Hawks

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Atlanta Hawks vs Memphis Grizzlies matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Atlanta Hawks vs Memphis Grizzlies Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Atlanta Hawks och Memphis Grizzlies och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Atlanta Hawks vs Memphis Grizzlies Prognoser

Vår prognos för matchen Atlanta Hawks vs Memphis Grizzlies som spelas i NBA den 2023-10-13 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Atlanta Hawks vs Memphis Grizzlies Prognoser

Vår prognos för matchen Atlanta Hawks vs Memphis Grizzlies som spelas i NBA den 2023-10-13 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Atlanta Hawks vs Memphis Grizzlies?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Atlanta Hawks vs Memphis Grizzlies, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Atlanta Hawks vs Memphis Grizzlies match?

Publicerad i NBA Taggar: ,