Atalanta vs Sturm Graz

Atalanta vs Sturm GrazAtalantaSturm Graz

⚽ 2023-11-09 – UEFA Europa League

 

Atalanta vs Sturm Graz Förhandstitt

Matchen mellan Atalanta och Sturm Graz kommer att ske den 2023-11-09. Mötet i UEFA Europa League kommer att starta klockan 20:00 GMT. Laget leds av tränare G. Gasperini och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Sturm Graz har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Atalanta – Sturm Graz, har Atalanta 0 segrar hemma, medan Sturm Graz har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Atalanta: L. Muriel(1 goals/match);
  • för Sturm Graz: n/a

Resultat Mellan Atalanta och Sturm Graz

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Atalanta och Sturm Graz:

Datum Resultat
2023-10-26 Sturm Graz 2 – 2 Atalanta
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Atalanta – Sturm Graz.

Atalanta vs Sturm Graz Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Atalanta vs Sturm Graz Prognoser

Vår förutsägelse för Atalanta vs Sturm Graz matchen som spelas i UEFA Europa League den 2023-11-09 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Atalanta vs Sturm Graz Prognoser

Vår förutsägelse för Atalanta vs Sturm Graz matchen som spelas i UEFA Europa League den 2023-11-09 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Atalanta vs Sturm Graz?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Atalanta vs Sturm Graz rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Atalanta vs Sturm Graz?

Publicerad i UEFA Europa League Taggar: ,