Atalanta vs Spezia

Atalanta vs SpeziaAtalantaSpezia

⚽ 2023-05-03 – Serie A

 

Atalanta vs Spezia Förhandstitt

Matchen mellan Atalanta och Spezia kommer att ske den 2023-05-03. Mötet i Serie A kommer att starta klockan 16:00 GMT. Laget leds av tränare G. Gasperini och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Spezia har 0 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Atalanta – Spezia, har Atalanta 2 segrar hemma, medan Spezia har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Atalanta: n/a
  • för Spezia: n/a

Resultat Mellan Atalanta och Spezia

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Atalanta och Spezia:

Datum Resultat
2023-01-19 Atalanta 5 – 2 Spezia
2023-01-04 Spezia 2 – 2 Atalanta
2022-05-08 Spezia 1 – 3 Atalanta
2021-11-20 Atalanta 5 – 2 Spezia

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Atalanta – Spezia.

Atalanta vs Spezia Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Atalanta vs Spezia Prognoser

Vår förutsägelse för Atalanta vs Spezia matchen som spelas i Serie A den 2023-05-03 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Atalanta vs Spezia Prognoser

Vår förutsägelse för Atalanta vs Spezia matchen som spelas i Serie A den 2023-05-03 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Atalanta vs Spezia?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Atalanta vs Spezia rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Atalanta vs Spezia?

Publicerad i Serie A Taggar: ,