Aston Villa vs Wolverhampton Wanderers

Aston Villa vs Wolverhampton WanderersAston VillaWolverhampton Wanderers

⚽ 2023-01-04 – Premier League

 

Aston Villa vs Wolverhampton Wanderers Förhandstitt

Matchen mellan Aston Villa och Wolverhampton Wanderers kommer att ske den 2023-01-04. Mötet i Premier League kommer att starta klockan 20:00 GMT. Laget leds av tränare Unai Emery och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Wolverhampton Wanderers har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Aston Villa – Wolverhampton Wanderers, har Aston Villa 0 segrar hemma, medan Wolverhampton Wanderers har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Aston Villa: n/a
  • för Wolverhampton Wanderers: n/a

Resultat Mellan Aston Villa och Wolverhampton Wanderers

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Aston Villa och Wolverhampton Wanderers:

Datum Resultat
2022-04-02 Wolverhampton Wanderers 2 – 1 Aston Villa
2021-10-16 Aston Villa 2 – 3 Wolverhampton Wanderers
2021-03-06 Aston Villa 0 – 0 Wolverhampton Wanderers
2020-12-12 Wolverhampton Wanderers 0 – 1 Aston Villa

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Aston Villa – Wolverhampton Wanderers.

Aston Villa vs Wolverhampton Wanderers Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Aston Villa vs Wolverhampton Wanderers Prognoser

Vår förutsägelse för Aston Villa vs Wolverhampton Wanderers matchen som spelas i Premier League den 2023-01-04 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Aston Villa vs Wolverhampton Wanderers Prognoser

Vår förutsägelse för Aston Villa vs Wolverhampton Wanderers matchen som spelas i Premier League den 2023-01-04 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Aston Villa vs Wolverhampton Wanderers?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Aston Villa vs Wolverhampton Wanderers rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Aston Villa vs Wolverhampton Wanderers?

Publicerad i Premier League Taggar: ,