Aston Villa vs Leicester City

Aston Villa vs Leicester CityAston VillaLeicester City

⚽ 2023-02-04 – Premier League

 

Aston Villa vs Leicester City Förhandstitt

Matchen mellan Aston Villa och Leicester City kommer att ske den 2023-02-04. Mötet i Premier League kommer att starta klockan 15:00 GMT. Laget leds av tränare Unai Emery och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Leicester City har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Aston Villa – Leicester City, har Aston Villa 1 segrar hemma, medan Leicester City har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Aston Villa: n/a
  • för Leicester City: n/a

Resultat Mellan Aston Villa och Leicester City

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Aston Villa och Leicester City:

Datum Resultat
2022-04-23 Leicester City 0 – 0 Aston Villa
2021-12-05 Aston Villa 2 – 1 Leicester City
2021-02-21 Aston Villa 1 – 2 Leicester City
2020-10-18 Leicester City 0 – 1 Aston Villa

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Aston Villa – Leicester City.

Aston Villa vs Leicester City Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Aston Villa vs Leicester City Prognoser

Vår förutsägelse för Aston Villa vs Leicester City matchen som spelas i Premier League den 2023-02-04 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Aston Villa vs Leicester City Prognoser

Vår förutsägelse för Aston Villa vs Leicester City matchen som spelas i Premier League den 2023-02-04 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Aston Villa vs Leicester City?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Aston Villa vs Leicester City rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Aston Villa vs Leicester City?

Publicerad i Premier League Taggar: ,