Aston Villa vs Leeds United

Aston Villa vs Leeds UnitedAston VillaLeeds United

⚽ 2023-01-13 – Premier League

 

Aston Villa vs Leeds United Förhandstitt

Matchen mellan Aston Villa och Leeds United kommer att ske den 2023-01-13. Mötet i Premier League kommer att starta klockan 20:00 GMT. Laget leds av tränare Unai Emery och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Leeds United har 0 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Aston Villa – Leeds United, har Aston Villa 0 segrar hemma, medan Leeds United har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Aston Villa: n/a
  • för Leeds United: n/a

Resultat Mellan Aston Villa och Leeds United

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Aston Villa och Leeds United:

Datum Resultat
2022-10-02 Leeds United 0 – 0 Aston Villa
2022-03-10 Leeds United 0 – 3 Aston Villa
2022-02-09 Aston Villa 3 – 3 Leeds United
2021-02-27 Leeds United 0 – 1 Aston Villa

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Aston Villa – Leeds United.

Aston Villa vs Leeds United Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Aston Villa vs Leeds United Prognoser

Vår förutsägelse för Aston Villa vs Leeds United matchen som spelas i Premier League den 2023-01-13 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Aston Villa vs Leeds United Prognoser

Vår förutsägelse för Aston Villa vs Leeds United matchen som spelas i Premier League den 2023-01-13 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Aston Villa vs Leeds United?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Aston Villa vs Leeds United rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Aston Villa vs Leeds United?

Publicerad i Premier League Taggar: ,