Arsenal vs Sporting Lisbon

Arsenal vs Sporting LisbonArsenalSporting Lisbon

⚽ 2023-03-16 – UEFA Europa League

 

Arsenal vs Sporting Lisbon Förhandstitt

Matchen mellan Arsenal och Sporting Lisbon kommer att ske den 2023-03-16. Mötet i UEFA Europa League kommer att starta klockan 20:00 GMT. Laget leds av tränare Mikel Arteta och kommer med 4 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Sporting Lisbon har 4 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Arsenal – Sporting Lisbon, har Arsenal 0 segrar hemma, medan Sporting Lisbon har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Arsenal: n/a
  • för Sporting Lisbon: S. Coates(1 goals/match);Pote(1 goals/match);

Resultat Mellan Arsenal och Sporting Lisbon

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Arsenal och Sporting Lisbon:

Datum Resultat
2023-03-09 Sporting Lisbon 2 – 2 Arsenal
2018-11-08 Arsenal 0 – 0 Sporting Lisbon
2018-10-25 Sporting Lisbon 0 – 1 Arsenal
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Arsenal – Sporting Lisbon.

Arsenal vs Sporting Lisbon Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Arsenal vs Sporting Lisbon Prognoser

Vår förutsägelse för Arsenal vs Sporting Lisbon matchen som spelas i UEFA Europa League den 2023-03-16 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Arsenal vs Sporting Lisbon Prognoser

Vår förutsägelse för Arsenal vs Sporting Lisbon matchen som spelas i UEFA Europa League den 2023-03-16 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Arsenal vs Sporting Lisbon?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Arsenal vs Sporting Lisbon rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Arsenal vs Sporting Lisbon?

Publicerad i UEFA Europa League Taggar: ,