Arsenal vs Southampton

Arsenal vs SouthamptonArsenalSouthampton

⚽ 2023-04-21 – Premier League

 

Arsenal vs Southampton Förhandstitt

Matchen mellan Arsenal och Southampton kommer att ske den 2023-04-21. Mötet i Premier League kommer att starta klockan 19:00 GMT. Laget leds av tränare Mikel Arteta och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Southampton har 0 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Arsenal – Southampton, har Arsenal 1 segrar hemma, medan Southampton har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Arsenal: n/a
  • för Southampton: n/a

Resultat Mellan Arsenal och Southampton

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Arsenal och Southampton:

Datum Resultat
2022-10-23 Southampton 1 – 1 Arsenal
2022-04-16 Southampton 1 – 0 Arsenal
2021-12-11 Arsenal 3 – 0 Southampton
2021-01-26 Southampton 1 – 3 Arsenal

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Arsenal – Southampton.

Arsenal vs Southampton Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Arsenal vs Southampton Prognoser

Vår förutsägelse för Arsenal vs Southampton matchen som spelas i Premier League den 2023-04-21 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Arsenal vs Southampton Prognoser

Vår förutsägelse för Arsenal vs Southampton matchen som spelas i Premier League den 2023-04-21 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Arsenal vs Southampton?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Arsenal vs Southampton rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Arsenal vs Southampton?

Publicerad i Premier League Taggar: ,