Arsenal vs Sheffield United

Arsenal vs Sheffield UnitedArsenalSheffield United

⚽ 2023-10-28 – Premier League

 

Arsenal vs Sheffield United Förhandstitt

Matchen mellan Arsenal och Sheffield United kommer att ske den 2023-10-28. Mötet i Premier League kommer att starta klockan 14:00 GMT. Laget leds av tränare Mikel Arteta och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Sheffield United har 0 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Arsenal – Sheffield United, har Arsenal 1 segrar hemma, medan Sheffield United har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Arsenal: n/a
  • för Sheffield United: n/a

Resultat Mellan Arsenal och Sheffield United

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Arsenal och Sheffield United:

Datum Resultat
2021-04-11 Sheffield United 0 – 3 Arsenal
2020-10-04 Arsenal 2 – 1 Sheffield United
2020-06-28 Sheffield United 1 – 2 Arsenal
2020-01-18 Arsenal 1 – 1 Sheffield United

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Arsenal – Sheffield United.

Arsenal vs Sheffield United Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Arsenal vs Sheffield United Prognoser

Vår förutsägelse för Arsenal vs Sheffield United matchen som spelas i Premier League den 2023-10-28 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Arsenal vs Sheffield United Prognoser

Vår förutsägelse för Arsenal vs Sheffield United matchen som spelas i Premier League den 2023-10-28 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Arsenal vs Sheffield United?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Arsenal vs Sheffield United rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Arsenal vs Sheffield United?

Publicerad i Premier League Taggar: ,