Arsenal vs Nottingham Forest

Arsenal vs Nottingham ForestArsenalNottingham Forest

⚽ 2023-08-12 – Premier League

 

Arsenal vs Nottingham Forest Förhandstitt

Matchen mellan Arsenal och Nottingham Forest kommer att ske den 2023-08-12. Mötet i Premier League kommer att starta klockan 11:30 GMT. Laget leds av tränare Mikel Arteta och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Nottingham Forest har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Arsenal – Nottingham Forest, har Arsenal 2 segrar hemma, medan Nottingham Forest har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Arsenal: n/a
  • för Nottingham Forest: n/a

Resultat Mellan Arsenal och Nottingham Forest

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Arsenal och Nottingham Forest:

Datum Resultat
2023-05-20 Nottingham Forest 1 – 0 Arsenal
2022-10-30 Arsenal 5 – 0 Nottingham Forest
2022-01-09 Nottingham Forest 1 – 0 Arsenal
2019-09-24 Arsenal 5 – 0 Nottingham Forest

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Arsenal – Nottingham Forest.

Arsenal vs Nottingham Forest Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Arsenal vs Nottingham Forest Prognoser

Vår förutsägelse för Arsenal vs Nottingham Forest matchen som spelas i Premier League den 2023-08-12 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Arsenal vs Nottingham Forest Prognoser

Vår förutsägelse för Arsenal vs Nottingham Forest matchen som spelas i Premier League den 2023-08-12 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Arsenal vs Nottingham Forest?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Arsenal vs Nottingham Forest rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Arsenal vs Nottingham Forest?

Publicerad i Premier League Taggar: ,