Aris Limassol vs Slovan Bratislava

Aris Limassol vs Slovan BratislavaAris LimassolSlovan Bratislava

⚽ 2023-08-31 – UEFA Europa League

 

Aris Limassol vs Slovan Bratislava Förhandstitt

Matchen mellan Aris Limassol och Slovan Bratislava kommer att ske den 2023-08-31. Mötet i UEFA Europa League kommer att starta klockan 17:00 GMT. Laget leds av tränare A. Shpilevskiy och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Slovan Bratislava har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Aris Limassol – Slovan Bratislava, har Aris Limassol 0 segrar hemma, medan Slovan Bratislava har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Aris Limassol: n/a
  • för Slovan Bratislava: n/a

Resultat Mellan Aris Limassol och Slovan Bratislava

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Aris Limassol och Slovan Bratislava:

Datum Resultat
2023-08-24 Slovan Bratislava 2 – 1 Aris Limassol
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Aris Limassol – Slovan Bratislava.

Aris Limassol vs Slovan Bratislava Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Aris Limassol vs Slovan Bratislava Prognoser

Vår förutsägelse för Aris Limassol vs Slovan Bratislava matchen som spelas i UEFA Europa League den 2023-08-31 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Aris Limassol vs Slovan Bratislava Prognoser

Vår förutsägelse för Aris Limassol vs Slovan Bratislava matchen som spelas i UEFA Europa League den 2023-08-31 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Aris Limassol vs Slovan Bratislava?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Aris Limassol vs Slovan Bratislava rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Aris Limassol vs Slovan Bratislava?

Publicerad i UEFA Europa League Taggar: ,