Aris Limassol vs Rakow Czestochowa

Aris Limassol vs Rakow CzestochowaAris LimassolRakow Czestochowa

⚽ 2023-08-15 – UEFA Champions League

 

Aris Limassol vs Rakow Czestochowa Förhandstitt

Matchen mellan Aris Limassol och Rakow Czestochowa kommer att ske den 2023-08-15. Mötet i UEFA Champions League kommer att starta klockan 17:00 GMT. Laget leds av tränare A. Shpilevskiy och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Rakow Czestochowa har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Aris Limassol – Rakow Czestochowa, har Aris Limassol 0 segrar hemma, medan Rakow Czestochowa har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Aris Limassol: M. Stępiński(1 goals/match);Y. Gomis(2 goals/match);L. Bengtsson(1 goals/match);J. Montnor(1 goals/match);
  • för Rakow Czestochowa: n/a

Resultat Mellan Aris Limassol och Rakow Czestochowa

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Aris Limassol och Rakow Czestochowa:

Datum Resultat
2023-08-08 Rakow Czestochowa 2 – 1 Aris Limassol
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Aris Limassol – Rakow Czestochowa.

Aris Limassol vs Rakow Czestochowa Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Aris Limassol vs Rakow Czestochowa Prognoser

Vår förutsägelse för Aris Limassol vs Rakow Czestochowa matchen som spelas i UEFA Champions League den 2023-08-15 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Aris Limassol vs Rakow Czestochowa Prognoser

Vår förutsägelse för Aris Limassol vs Rakow Czestochowa matchen som spelas i UEFA Champions League den 2023-08-15 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Aris Limassol vs Rakow Czestochowa?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Aris Limassol vs Rakow Czestochowa rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Aris Limassol vs Rakow Czestochowa?

Publicerad i UEFA Champions League Taggar: ,