Argentina vs Kroatien

Argentina vs KroatienArgentinaKroatien

⚽ 2022-12-13 – Fotbolls-VM

 

Argentina vs Kroatien Förhandstitt

Matchen mellan Argentina och Kroatien kommer att ske den 2022-12-13. Mötet i Fotbolls-VM kommer att starta klockan 19:00 GMT. Laget leds av tränare L. Scaloni och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Kroatien har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Argentina – Kroatien, har Argentina 1 segrar hemma, medan Kroatien har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Argentina: n/a
  • för Kroatien: n/a

Resultat Mellan Argentina och Kroatien

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Argentina och Kroatien:

Datum Resultat
2018-06-21 Argentina 0 – 3 Kroatien
2014-11-12 Argentina 2 – 1 Kroatien
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Argentina – Kroatien.

Argentina vs Kroatien Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Argentina vs Kroatien Prognoser

Vår förutsägelse för Argentina vs Kroatien matchen som spelas i Fotbolls-VM den 2022-12-13 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Argentina vs Kroatien Prognoser

Vår förutsägelse för Argentina vs Kroatien matchen som spelas i Fotbolls-VM den 2022-12-13 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Argentina vs Kroatien?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Argentina vs Kroatien rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Argentina vs Kroatien?

Publicerad i Fotbolls-VM Taggar: ,