Angers SCO vs PSG

Angers SCO vs PSGAngers SCOPSG

⚽ 2023-04-21 – Ligue 1

 

Angers SCO vs PSG Förhandstitt

Matchen mellan Angers SCO och PSG kommer att ske den 2023-04-21. Mötet i Ligue 1 kommer att starta klockan 19:00 GMT. Laget leds av tränare A. Dujeux och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan PSG har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Angers SCO – PSG, har Angers SCO 0 segrar hemma, medan PSG har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Angers SCO: n/a
  • för PSG: n/a

Resultat Mellan Angers SCO och PSG

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Angers SCO och PSG:

Datum Resultat
2023-01-11 PSG 2 – 0 Angers SCO
2022-04-20 Angers SCO 0 – 3 PSG
2021-10-15 PSG 2 – 1 Angers SCO
2021-04-21 PSG 5 – 0 Angers SCO

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Angers SCO – PSG.

Angers SCO vs PSG Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Angers SCO vs PSG Prognoser

Vår förutsägelse för Angers SCO vs PSG matchen som spelas i Ligue 1 den 2023-04-21 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Angers SCO vs PSG Prognoser

Vår förutsägelse för Angers SCO vs PSG matchen som spelas i Ligue 1 den 2023-04-21 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Angers SCO vs PSG?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Angers SCO vs PSG rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Angers SCO vs PSG?

Publicerad i Ligue 1 Taggar: ,