Almeria vs Real Madrid

Almeria vs Real MadridAlmeriaReal Madrid

⚽ 2023-08-19 – La Liga

 

Almeria vs Real Madrid Förhandstitt

Matchen mellan Almeria och Real Madrid kommer att ske den 2023-08-19. Mötet i La Liga kommer att starta klockan 17:30 GMT. Laget leds av tränare Vicente Moreno och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Real Madrid har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Almeria – Real Madrid, har Almeria 0 segrar hemma, medan Real Madrid har 2 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Almeria: n/a
  • för Real Madrid: Rodrygo(1 goals/match);J. Bellingham(1 goals/match);

Resultat Mellan Almeria och Real Madrid

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Almeria och Real Madrid:

Datum Resultat
2023-04-29 Real Madrid 4 – 2 Almeria
2022-08-14 Almeria 1 – 2 Real Madrid
2015-04-29 Real Madrid 3 – 0 Almeria
2014-12-12 Almeria 1 – 4 Real Madrid

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Almeria – Real Madrid.

Almeria vs Real Madrid Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Almeria vs Real Madrid Prognoser

Vår förutsägelse för Almeria vs Real Madrid matchen som spelas i La Liga den 2023-08-19 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Almeria vs Real Madrid Prognoser

Vår förutsägelse för Almeria vs Real Madrid matchen som spelas i La Liga den 2023-08-19 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Almeria vs Real Madrid?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Almeria vs Real Madrid rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Almeria vs Real Madrid?

Publicerad i La Liga Taggar: ,