Almeria vs Mallorca

Almeria vs MallorcaAlmeriaMallorca

⚽ 2023-05-20 – La Liga

 

Almeria vs Mallorca Förhandstitt

Matchen mellan Almeria och Mallorca kommer att ske den 2023-05-20. Mötet i La Liga kommer att starta klockan 16:30 GMT. Laget leds av tränare Rubi och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Mallorca har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Almeria – Mallorca, har Almeria 0 segrar hemma, medan Mallorca har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Almeria: n/a
  • för Mallorca: n/a

Resultat Mellan Almeria och Mallorca

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Almeria och Mallorca:

Datum Resultat
2022-09-17 Mallorca 1 – 0 Almeria
2021-02-21 Mallorca 2 – 0 Almeria
2020-12-03 Almeria 0 – 1 Mallorca
2019-05-19 Mallorca 1 – 0 Almeria

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Almeria – Mallorca.

Almeria vs Mallorca Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Almeria vs Mallorca Prognoser

Vår förutsägelse för Almeria vs Mallorca matchen som spelas i La Liga den 2023-05-20 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Almeria vs Mallorca Prognoser

Vår förutsägelse för Almeria vs Mallorca matchen som spelas i La Liga den 2023-05-20 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Almeria vs Mallorca?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Almeria vs Mallorca rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Almeria vs Mallorca?

Publicerad i La Liga Taggar: ,