Almeria vs Espanyol

Almeria vs EspanyolAlmeriaEspanyol

⚽ 2023-01-27 – La Liga

 

Almeria vs Espanyol Förhandstitt

Matchen mellan Almeria och Espanyol kommer att ske den 2023-01-27. Mötet i La Liga kommer att starta klockan 20:00 GMT. Laget leds av tränare Rubi och kommer med 0 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Espanyol har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Almeria – Espanyol, har Almeria 0 segrar hemma, medan Espanyol har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Almeria: n/a
  • för Espanyol: n/a

Resultat Mellan Almeria och Espanyol

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Almeria och Espanyol:

Datum Resultat
2021-04-19 Almeria 1 – 1 Espanyol
2020-12-20 Espanyol 2 – 1 Almeria
2015-01-25 Espanyol 3 – 0 Almeria
2014-08-23 Almeria 1 – 1 Espanyol

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Almeria – Espanyol.

Almeria vs Espanyol Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Almeria vs Espanyol Prognoser

Vår förutsägelse för Almeria vs Espanyol matchen som spelas i La Liga den 2023-01-27 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Almeria vs Espanyol Prognoser

Vår förutsägelse för Almeria vs Espanyol matchen som spelas i La Liga den 2023-01-27 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Almeria vs Espanyol?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Almeria vs Espanyol rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Almeria vs Espanyol?

Publicerad i La Liga Taggar: ,