Ajaccio vs Troyes

Ajaccio vs TroyesAjaccioTroyes

⚽ 2023-02-26 – Ligue 1

 

Ajaccio vs Troyes Förhandstitt

Matchen mellan Ajaccio och Troyes kommer att ske den 2023-02-26. Mötet i Ligue 1 kommer att starta klockan 14:00 GMT. Laget leds av tränare O. Pantaloni och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Troyes har 0 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Ajaccio – Troyes, har Ajaccio 0 segrar hemma, medan Troyes har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Ajaccio: n/a
  • för Troyes: A. Palaversa(1 goals/match);

Resultat Mellan Ajaccio och Troyes

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Ajaccio och Troyes:

Datum Resultat
2022-10-16 Troyes 1 – 1 Ajaccio
2021-02-27 Troyes 1 – 0 Ajaccio
2020-10-31 Ajaccio 0 – 4 Troyes
2019-12-21 Troyes 2 – 1 Ajaccio

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Ajaccio – Troyes.

Ajaccio vs Troyes Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Ajaccio vs Troyes Prognoser

Vår förutsägelse för Ajaccio vs Troyes matchen som spelas i Ligue 1 den 2023-02-26 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Ajaccio vs Troyes Prognoser

Vår förutsägelse för Ajaccio vs Troyes matchen som spelas i Ligue 1 den 2023-02-26 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Ajaccio vs Troyes?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Ajaccio vs Troyes rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Ajaccio vs Troyes?

Publicerad i Ligue 1 Taggar: ,