Ajaccio vs Angers SCO

Ajaccio vs Angers SCOAjaccioAngers SCO

⚽ 2022-12-28 – Ligue 1

 

Ajaccio vs Angers SCO Förhandstitt

Matchen mellan Ajaccio och Angers SCO kommer att ske den 2022-12-28. Mötet i Ligue 1 kommer att starta klockan 14:00 GMT. Laget leds av tränare O. Pantaloni och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Angers SCO har 0 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Ajaccio – Angers SCO, har Ajaccio 0 segrar hemma, medan Angers SCO har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Ajaccio: n/a
  • för Angers SCO: n/a

Resultat Mellan Ajaccio och Angers SCO

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Ajaccio och Angers SCO:

Datum Resultat
2015-04-24 Angers SCO 1 – 0 Ajaccio
2014-11-21 Ajaccio 1 – 1 Angers SCO
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Ajaccio – Angers SCO.

Ajaccio vs Angers SCO Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Ajaccio vs Angers SCO Prognoser

Vår förutsägelse för Ajaccio vs Angers SCO matchen som spelas i Ligue 1 den 2022-12-28 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Ajaccio vs Angers SCO Prognoser

Vår förutsägelse för Ajaccio vs Angers SCO matchen som spelas i Ligue 1 den 2022-12-28 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Ajaccio vs Angers SCO?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Ajaccio vs Angers SCO rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Ajaccio vs Angers SCO?

Publicerad i Ligue 1 Taggar: ,