AIK vs Mjällby

AIK vs MjällbyAIKMjällby

⚽ 2023-10-07 – Allsvenskan

 

AIK vs Mjällby Förhandstitt

Matchen mellan AIK och Mjällby kommer att ske den 2023-10-07. Mötet i Allsvenskan kommer att starta klockan 13:00 GMT. Laget leds av tränare H. Berg och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Mjällby har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan AIK – Mjällby, har AIK 0 segrar hemma, medan Mjällby har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för AIK: n/a
  • för Mjällby: n/a

Resultat Mellan AIK och Mjällby

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan AIK och Mjällby:

Datum Resultat
2023-05-03 Mjällby 0 – 0 AIK
2022-10-30 Mjällby 1 – 2 AIK
2022-07-02 AIK 0 – 1 Mjällby
2021-09-13 Mjällby 0 – 0 AIK

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan AIK – Mjällby.

AIK vs Mjällby Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

AIK vs Mjällby Prognoser

Vår förutsägelse för AIK vs Mjällby matchen som spelas i Allsvenskan den 2023-10-07 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

AIK vs Mjällby Prognoser

Vår förutsägelse för AIK vs Mjällby matchen som spelas i Allsvenskan den 2023-10-07 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på AIK vs Mjällby?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen AIK vs Mjällby rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för AIK vs Mjällby?

Publicerad i Allsvenskan Taggar: ,