AIK vs Halmstad

AIK vs HalmstadAIKHalmstad

⚽ 2023-10-29 – Allsvenskan

 

AIK vs Halmstad Förhandstitt

Matchen mellan AIK och Halmstad kommer att ske den 2023-10-29. Mötet i Allsvenskan kommer att starta klockan 16:30 GMT. Laget leds av tränare H. Berg och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Halmstad har 0 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan AIK – Halmstad, har AIK 2 segrar hemma, medan Halmstad har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för AIK: n/a
  • för Halmstad: n/a

Resultat Mellan AIK och Halmstad

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan AIK och Halmstad:

Datum Resultat
2023-04-02 Halmstad 2 – 1 AIK
2021-11-01 Halmstad 1 – 0 AIK
2021-08-02 AIK 1 – 0 Halmstad
2017-09-17 AIK 4 – 1 Halmstad

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan AIK – Halmstad.

AIK vs Halmstad Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

AIK vs Halmstad Prognoser

Vår förutsägelse för AIK vs Halmstad matchen som spelas i Allsvenskan den 2023-10-29 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

AIK vs Halmstad Prognoser

Vår förutsägelse för AIK vs Halmstad matchen som spelas i Allsvenskan den 2023-10-29 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på AIK vs Halmstad?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen AIK vs Halmstad rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för AIK vs Halmstad?

Publicerad i Allsvenskan Taggar: ,