AIK vs Elfsborg

AIK vs ElfsborgAIKElfsborg

⚽ 2023-06-11 – Allsvenskan

 

AIK vs Elfsborg Förhandstitt

Matchen mellan AIK och Elfsborg kommer att ske den 2023-06-11. Mötet i Allsvenskan kommer att starta klockan 13:00 GMT. Laget leds av tränare A. Brännström och kommer med 0 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Elfsborg har 4 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan AIK – Elfsborg, har AIK 1 segrar hemma, medan Elfsborg har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för AIK: n/a
  • för Elfsborg: n/a

Resultat Mellan AIK och Elfsborg

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan AIK och Elfsborg:

Datum Resultat
2022-11-06 AIK 0 – 1 Elfsborg
2022-07-10 Elfsborg 2 – 2 AIK
2021-11-29 Elfsborg 2 – 4 AIK
2021-05-02 AIK 1 – 0 Elfsborg

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan AIK – Elfsborg.

AIK vs Elfsborg Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

AIK vs Elfsborg Prognoser

Vår förutsägelse för AIK vs Elfsborg matchen som spelas i Allsvenskan den 2023-06-11 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

AIK vs Elfsborg Prognoser

Vår förutsägelse för AIK vs Elfsborg matchen som spelas i Allsvenskan den 2023-06-11 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på AIK vs Elfsborg?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen AIK vs Elfsborg rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för AIK vs Elfsborg?

Publicerad i Allsvenskan Taggar: ,