AIK Basket vs Wetterbygden Stars

AIK Basket vs Wetterbygden StarsAIK BasketWetterbygden Stars

🏀 2023-01-15 – Superettan

 

AIK Basket vs Wetterbygden Stars Förhandstitt

Matchen AIK Basket vs Wetterbygden Stars som spelas i Superettan kommer att starta klockan 12:00 GMT tid den 2023-01-15. Hemmalaget kommer med 4 segrar på de 22 senaste matcherna som spelats, medan Wetterbygden Stars har ett 0.545 procentuellt facit i vinst på de 22 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi AIK Basket med 0 segrar på hemmaplan, medan Wetterbygden Stars har 2 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har AIK Basket en genomsnittlig poängskillnad på -10.0 poäng, medan Wetterbygden Stars har en genomsnittlig poängskillnad på -2.5 poäng:

  • AIK Basket: 76.5 poäng i snitt för, 86.5 poäng i snitt mot
  • Wetterbygden Stars: 79.2 poäng i snitt för, 81.7 poäng i snitt mot

Resultat Mellan AIK Basket och Wetterbygden Stars

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan AIK Basket och Wetterbygden Stars:

Datum Resultat
2022-10-01 Wetterbygden Stars 91 – 85 AIK Basket
2022-02-06 AIK Basket 71 – 86 Wetterbygden Stars
2021-11-06 Wetterbygden Stars 90 – 62 AIK Basket
2020-09-27 AIK Basket 62 – 83 Wetterbygden Stars

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för AIK Basket vs Wetterbygden Stars matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

AIK Basket vs Wetterbygden Stars Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan AIK Basket och Wetterbygden Stars och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

AIK Basket vs Wetterbygden Stars Prognoser

Vår prognos för matchen AIK Basket vs Wetterbygden Stars som spelas i Superettan den 2023-01-15 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

AIK Basket vs Wetterbygden Stars Prognoser

Vår prognos för matchen AIK Basket vs Wetterbygden Stars som spelas i Superettan den 2023-01-15 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på AIK Basket vs Wetterbygden Stars?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen AIK Basket vs Wetterbygden Stars, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för AIK Basket vs Wetterbygden Stars match?

Publicerad i Superettan Taggar: ,