AIK Basket vs Ockelbo

AIK Basket vs OckelboAIK BasketOckelbo

🏀 2023-02-25 – Superettan

 

AIK Basket vs Ockelbo Förhandstitt

Matchen AIK Basket vs Ockelbo som spelas i Superettan kommer att starta klockan 14:00 GMT tid den 2023-02-25. Hemmalaget kommer med 9 segrar på de 19 senaste matcherna som spelats, medan Ockelbo har ett 0.526 procentuellt facit i vinst på de 19 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi AIK Basket med 1 segrar på hemmaplan, medan Ockelbo har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har AIK Basket en genomsnittlig poängskillnad på 0.1 poäng, medan Ockelbo har en genomsnittlig poängskillnad på 4.3 poäng:

  • AIK Basket: 85.2 poäng i snitt för, 85.1 poäng i snitt mot
  • Ockelbo: 84.4 poäng i snitt för, 80.1 poäng i snitt mot

Resultat Mellan AIK Basket och Ockelbo

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan AIK Basket och Ockelbo:

Datum Resultat
2022-10-08 Ockelbo 82 – 74 AIK Basket
2022-01-29 Ockelbo 70 – 75 AIK Basket
2021-12-11 AIK Basket 79 – 68 Ockelbo
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för AIK Basket vs Ockelbo matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

AIK Basket vs Ockelbo Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan AIK Basket och Ockelbo och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

AIK Basket vs Ockelbo Prognoser

Vår prognos för matchen AIK Basket vs Ockelbo som spelas i Superettan den 2023-02-25 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

AIK Basket vs Ockelbo Prognoser

Vår prognos för matchen AIK Basket vs Ockelbo som spelas i Superettan den 2023-02-25 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på AIK Basket vs Ockelbo?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen AIK Basket vs Ockelbo, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för AIK Basket vs Ockelbo match?

Publicerad i Superettan Taggar: ,