AGF vs Lyngby

AGF vs LyngbyAGFLyngby

⚽ 2023-08-27 – Superliga

 

AGF vs Lyngby Förhandstitt

Matchen mellan AGF och Lyngby kommer att ske den 2023-08-27. Mötet i Superliga kommer att starta klockan 12:00 GMT. Laget leds av tränare U. Rösler och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Lyngby har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan AGF – Lyngby, har AGF 2 segrar hemma, medan Lyngby har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för AGF: T. Bech(1 goals/match);
  • för Lyngby: n/a

Resultat Mellan AGF och Lyngby

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan AGF och Lyngby:

Datum Resultat
2022-10-30 Lyngby 0 – 1 AGF
2022-08-15 AGF 1 – 0 Lyngby
2021-02-07 AGF 1 – 0 Lyngby
2020-11-08 Lyngby 1 – 2 AGF

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan AGF – Lyngby.

AGF vs Lyngby Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

AGF vs Lyngby Prognoser

Vår förutsägelse för AGF vs Lyngby matchen som spelas i Superliga den 2023-08-27 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

AGF vs Lyngby Prognoser

Vår förutsägelse för AGF vs Lyngby matchen som spelas i Superliga den 2023-08-27 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på AGF vs Lyngby?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen AGF vs Lyngby rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för AGF vs Lyngby?

Publicerad i Superliga Taggar: ,