AFC Bournemouth vs Burnley

AFC Bournemouth vs BurnleyAFC BournemouthBurnley

⚽ 2023-10-28 – Premier League

 

AFC Bournemouth vs Burnley Förhandstitt

Matchen mellan AFC Bournemouth och Burnley kommer att ske den 2023-10-28. Mötet i Premier League kommer att starta klockan 14:00 GMT. Laget leds av tränare Andoni Iraola och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Burnley har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan AFC Bournemouth – Burnley, har AFC Bournemouth 0 segrar hemma, medan Burnley har 2 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för AFC Bournemouth: n/a
  • för Burnley: n/a

Resultat Mellan AFC Bournemouth och Burnley

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan AFC Bournemouth och Burnley:

Datum Resultat
2023-01-07 AFC Bournemouth 2 – 4 Burnley
2021-02-09 Burnley 0 – 2 AFC Bournemouth
2020-02-22 Burnley 3 – 0 AFC Bournemouth
2019-12-21 AFC Bournemouth 0 – 1 Burnley

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan AFC Bournemouth – Burnley.

AFC Bournemouth vs Burnley Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

AFC Bournemouth vs Burnley Prognoser

Vår förutsägelse för AFC Bournemouth vs Burnley matchen som spelas i Premier League den 2023-10-28 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

AFC Bournemouth vs Burnley Prognoser

Vår förutsägelse för AFC Bournemouth vs Burnley matchen som spelas i Premier League den 2023-10-28 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på AFC Bournemouth vs Burnley?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen AFC Bournemouth vs Burnley rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för AFC Bournemouth vs Burnley?

Publicerad i Premier League Taggar: ,