AEK Athens vs Dinamo Zagreb

AEK Athens vs Dinamo ZagrebAEK AthensDinamo Zagreb

⚽ 2023-08-19 – UEFA Champions League

 

AEK Athens vs Dinamo Zagreb Förhandstitt

Matchen mellan AEK Athens och Dinamo Zagreb kommer att ske den 2023-08-19. Mötet i UEFA Champions League kommer att starta klockan 18:45 GMT. Laget leds av tränare M. Almeyda och kommer med 4 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Dinamo Zagreb har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan AEK Athens – Dinamo Zagreb, har AEK Athens 0 segrar hemma, medan Dinamo Zagreb har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för AEK Athens: n/a
  • för Dinamo Zagreb: L. Ivanušec(3 goals/match);

Resultat Mellan AEK Athens och Dinamo Zagreb

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan AEK Athens och Dinamo Zagreb:

Datum Resultat
2023-08-15 Dinamo Zagreb 1 – 2 AEK Athens
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan AEK Athens – Dinamo Zagreb.

AEK Athens vs Dinamo Zagreb Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

AEK Athens vs Dinamo Zagreb Prognoser

Vår förutsägelse för AEK Athens vs Dinamo Zagreb matchen som spelas i UEFA Champions League den 2023-08-19 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

AEK Athens vs Dinamo Zagreb Prognoser

Vår förutsägelse för AEK Athens vs Dinamo Zagreb matchen som spelas i UEFA Champions League den 2023-08-19 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på AEK Athens vs Dinamo Zagreb?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen AEK Athens vs Dinamo Zagreb rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för AEK Athens vs Dinamo Zagreb?

Publicerad i UEFA Champions League Taggar: ,