AEK Athens vs Ajax

AEK Athens vs AjaxAEK AthensAjax

⚽ 2023-10-05 – UEFA Europa League

 

AEK Athens vs Ajax Förhandstitt

Matchen mellan AEK Athens och Ajax kommer att ske den 2023-10-05. Mötet i UEFA Europa League kommer att starta klockan 16:45 GMT. Laget leds av tränare M. Almeyda och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Ajax har 0 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan AEK Athens – Ajax, har AEK Athens 0 segrar hemma, medan Ajax har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för AEK Athens: D. Sidibé(1 goals/match);M. Gaćinović(1 goals/match);
  • för Ajax: M. Kudus(3 goals/match);

Resultat Mellan AEK Athens och Ajax

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan AEK Athens och Ajax:

Datum Resultat
2018-11-27 AEK Athens 0 – 2 Ajax
2018-09-19 Ajax 3 – 0 AEK Athens
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan AEK Athens – Ajax.

AEK Athens vs Ajax Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

AEK Athens vs Ajax Prognoser

Vår förutsägelse för AEK Athens vs Ajax matchen som spelas i UEFA Europa League den 2023-10-05 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

AEK Athens vs Ajax Prognoser

Vår förutsägelse för AEK Athens vs Ajax matchen som spelas i UEFA Europa League den 2023-10-05 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på AEK Athens vs Ajax?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen AEK Athens vs Ajax rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för AEK Athens vs Ajax?

Publicerad i UEFA Europa League Taggar: ,