Aalesund vs HamKam

Aalesund vs HamKamAalesundHamKam

⚽ 2023-08-13 – Eliteserien

 

Aalesund vs HamKam Förhandstitt

Matchen mellan Aalesund och HamKam kommer att ske den 2023-08-13. Mötet i Eliteserien kommer att starta klockan 15:00 GMT. Laget leds av tränare C. Johnsen och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan HamKam har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Aalesund – HamKam, har Aalesund 0 segrar hemma, medan HamKam har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Aalesund: n/a
  • för HamKam: n/a

Resultat Mellan Aalesund och HamKam

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Aalesund och HamKam:

Datum Resultat
2023-07-07 HamKam 2 – 1 Aalesund
2022-10-16 Aalesund 0 – 0 HamKam
2022-05-08 HamKam 0 – 0 Aalesund
2021-10-03 Aalesund 1 – 1 HamKam

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Aalesund – HamKam.

Aalesund vs HamKam Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Aalesund vs HamKam Prognoser

Vår förutsägelse för Aalesund vs HamKam matchen som spelas i Eliteserien den 2023-08-13 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Aalesund vs HamKam Prognoser

Vår förutsägelse för Aalesund vs HamKam matchen som spelas i Eliteserien den 2023-08-13 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Aalesund vs HamKam?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Aalesund vs HamKam rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Aalesund vs HamKam?

Publicerad i Eliteserien Taggar: ,