Aalesund vs Bodø / Glimt

Aalesund vs Bodø / GlimtAalesundBodø / Glimt

⚽ 2023-04-23 – Eliteserien

 

Aalesund vs Bodø / Glimt Förhandstitt

Matchen mellan Aalesund och Bodø / Glimt kommer att ske den 2023-04-23. Mötet i Eliteserien kommer att starta klockan 15:00 GMT. Laget leds av tränare L. Nilsen och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Bodø / Glimt har 5 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Aalesund – Bodø / Glimt, har Aalesund 0 segrar hemma, medan Bodø / Glimt har 2 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Aalesund: n/a
  • för Bodø / Glimt: S. Sørli(1 goals/match);A. Grønbæk(1 goals/match);

Resultat Mellan Aalesund och Bodø / Glimt

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Aalesund och Bodø / Glimt:

Datum Resultat
2022-07-30 Aalesund 1 – 2 Bodø / Glimt
2022-06-26 Bodø / Glimt 2 – 0 Aalesund
2022-03-06 Aalesund 0 – 3 Bodø / Glimt
2020-11-08 Bodø / Glimt 7 – 0 Aalesund

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Aalesund – Bodø / Glimt.

Aalesund vs Bodø / Glimt Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Aalesund vs Bodø / Glimt Prognoser

Vår förutsägelse för Aalesund vs Bodø / Glimt matchen som spelas i Eliteserien den 2023-04-23 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Aalesund vs Bodø / Glimt Prognoser

Vår förutsägelse för Aalesund vs Bodø / Glimt matchen som spelas i Eliteserien den 2023-04-23 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Aalesund vs Bodø / Glimt?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Aalesund vs Bodø / Glimt rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Aalesund vs Bodø / Glimt?

Publicerad i Eliteserien Taggar: ,